Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ortho shapes is distributeur van Rodin 4D producten in de Benelux. Met de software en apparatuur kan Ortho Shapes u voorzien van een volledige CAD/CAM oplossing. Als bedrijf kunt u ervoor kiezen de metingen aan de patiënt tot aan het digitale model in huis te houden zodat Ortho Shapes het model voor u freest. U kunt natuurlijk ook zelf een freesmachine aanschaffen via Ortho Shapes.

Wanneer uw bedrijf besluit CAD/CAM oplossingen te gaan toepassen is het voor een totaal oplossing bij Ortho Shapes aan het juiste adres. Met diverse voor CPO’s ontwikkelde meetmethoden, in de vorm van witlicht scanners en softwarematige oplossingen kunnen wij u sneller helpen te produceren.

Na het meten is het vervolgtraject het volgende waar enorme tijdswinst te boeken valt, namelijk het maken van “het pasmodel”. De traditionele gipsmodellen vragen twee maal uithardingstijd, zodra deze van de patiënt zijn losgenomen én nadat hierin opnieuw gips is afgegoten. Ortho Shapes heeft met de tools van Rodin 4D dé gereedschappen in huis om dit gehele productieproces te automatiseren en tevens te versnellen.

Ortho Shapes is een onafhankelijk dienstverlenend ‘centrum voor fabricatie’ wij hebben ons gespecialiseerd in het frezen van orthopedische modellen. Binnen de huidige ‘traditionele’ werkwijze in een orthopedische intrumentmakerij is het proces van meten bij een patiënt tijdrovend. Ortho Shapes heeft met haar unieke Rodin 4D producten van zowel soft- als hardware de perfecte tools in huis om het aanmeten bij een patiënt plezieriger maar vooral sneller te laten verlopen.